Jarenlange ervaring en een solide organisatie

GJ Verzuim is de partner op het gebied van verzuimbeheer. Hierbij staan korte lijnen, persoonlijke aandacht voor zowel werkgever als werknemer hoog in het vaandel. Met de kennis over verzuim helpen wij u niet alleen in het geval van een verzuimende werknemer, maar gaan wij juist preventief aan de slag. Voorkomen is immers beter dan genezen…

Als ondernemer met personeel krijgt u er hoe dan ook mee te maken: ziekteverzuim. Dan is het maar beter om hier zo adequaat mogelijk mee om te gaan. Zie het als een uitdaging. Hoe minimaliseren we met elkaar het ziekteverzuimpercentage en beperken we snel oplopende verzuimkosten, zonder dat medewerkers zich onder druk gezet voelen?

Hoe minimaliseren we met elkaar het ziekteverzuim- percentage

GJ Personeelsdiensten begeleidt organisaties én werknemers bij ziekteverzuim. Dit doen wij tegen gunstige tarieven. Ons team van ervaren verzuimconsulenten heeft de kennis en ervaring om datgene te doen wat op het juiste moment vereist is en gevraagd wordt, uiteraard binnen alle wettelijke kaders. Zij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt, altijd aanspreekbaar voor uw vragen. Dat kan overigens ook preventief zijn.

Door uw ziekteverzuim uit te besteden aan GJ Personeelsdiensten kunt u zich als ondernemer blijven focussen op waar u goed in bent: ondernemen. Ontdek ook de aantrekkelijke mogelijkheden van het uitbesteden van uw verzuimbeheer aan de professionals van GJ Personeelsdiensten en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat loont!

Onze krachten gebundeld met specialisten

Met de oprichting van GJ Verzuim hebben wij onze krachten gebundeld tezamen met geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Bij GJ Verzuim krijgt u uw persoonlijke verzuimconsulente toegewezen. Zij is uw vraagbaak voor alle problemen en vragen en uw persoonlijke aanspreekpunt. Daarbij heeft zij een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van professionals, die wanneer nodig kunnen worden ingeschakeld.

GJ Verzuim is onderdeel van een groter geheel

GJ Verzuim is onderdeel van GJ Personeelsdiensten. Met ruim 20 jaar ervaring is GJ Personeelsdiensten inmiddels niet meer weg te denken uit de zakelijke dienstverlening. Onze specialistische kennis van de diverse branches en arbeidsmarktvoorwaarden, service én persoonlijke werkwijze hebben ons gebracht tot waar we nu staan: een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in payroll, uitzenden, werving & selectie, HR-oplossingen, verzuimbeheer en salarisadministratie. Voor informatie over de gehele organisatie kunt u een kijkje nemen op www.gjpersoneelsdiensten.nl.

Waarom uw verzuimbeheer uitbesteden?

  • Snelle en adequate afhandeling van de ziektemeldingen
  • Persoonlijke aandacht voor klant en medewerk(st)er
  • Ervaren team van verzuimbeheerconsulenten als aanspreekpunt
  • Transparant en efficiënt; korte en directe lijnen naar professionals voor advies en overleg
  • Modulair opgebouwd pakket